18.3.11

פשטידת ירקות פרווה וללא גלוטן

פשטידה מיוחדת של ירקות העונה נטולת גלוטן ופרווה
הפשטידה עשירה בטעמים רכה מפנים וקריספית במעטה.


דרגת קושי: בינוני- כל אחד יכול
זמן הכנה:כ40 דקות
זמן אפיה: כ- 45 דקות
כמות : כ6-8 מנות


אישית אוהבת פשטידות נמוכותלכן חלקתי לשתי תבניות
האחת בקוטר 26 והשנייה אינגליש קייק 10*20
ההכנה
בקערה גדולה לשים 
1 כרובית גדולה  מופרדות לפרחים קטנים ,מבושלת אל דנטה
1 ברוקלי בנוני מופרד לפרחים קטנים מבושלת אל דנטה
טיפ
במקום לחלות את הכרובית במים שאז סופחת מים אני עוטפת בשקית קוקי ומניחה במקרוגל בחום מירבי כ-10 דקות 
2 גזרים מגוררים גס (במעבד מזון)
1 דלורית  מגוררת גס(במעבד מזון-  ניתן להחליף בדלעת או בטטה או תפוח אדמה,אפשרי מעט מהכל. תפוחי אדמה ודלעת יש לסחוט היטב.)
2 בצלים קצוצים דק ומטוגנים במעט שמן עד שקיפות 
לערבב במעבד מזון 
4 ביצים
4 שיני שום כתושות
½ כוס עלי כוסברה
(אפשר כל עשבי תבלין שאוהבים או לוותר)
4 כפות קמח נ"ג
1 כפית אבקת אפיה
1 כף שמן זית
מלח/פלפל שחור
1 כף תבלין בצל(לחלופין אבקת מרק בצל)
האפיה
מרססים תבנית בשמן
מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים עד לאחידות.
משטחים את התערובת בתבנית בשיכבה אחידה.
מפזרים שומשום/קצח/גרעיני חמניות/ גרעיני דלעת  וכו ...
                                                      מטפטפים מעט שמן 
                                  אופים בחום 170-180 מעלות כ-45 דקות.
תהנו



תודה שבקרתם בבלוג שלי תבואו שוב ....
לקבלת עדכון במייל, על כל רשומה חדשה בבלוג,
הצטרפו למינויים בקוביית הרשמה מימין


 יום נעים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה