10.6.17

חזה עוף וירקות קפואים ברוטב מדהים


במרוץ החיים אני מחפשת קיצורי דרך במטבח מבלי לאבד את טעם ואיכות האוכל, כך הגעתי לשימוש בירקות הקפואים המגיעים נקיים קלופים וחתוכים. לתיבול אני נעזרת בטבליות קפואות של דורות. השימוש בהם מאפשר לי להכין ארוחות מהירות ללא מאמץ מיותר והאוכל? גורמה ומופחת שומן.
דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ זמן הכנה: 10 דקות, זמן בישול:30 דקות, מספר מנות: 4 מנות
דיאטלי

קלוריות לכל המתכון: 736
למנה בחלוקה ל4 מנות: 184
נקודות שומרי משקל לכל המתכון:14
נקודות שומרי משקל למנה: ½3 נקודות

המרכיבים
300 גרם חזה עוף פרוס לרצועות דקות-
5 כוסות לקט ירקות מעורב/נורמנדי מופשר
1בצל פרוס
3 קוביות שום כתוש דורות
2 קוביות ג'ינג'ר של דורות
½ כפית מלח
½-¼ כפית פלפל שחור טחון טרי
לרוטב
½ כוס מים מעורב עם 1 כף קורנפולור
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
לערבב עם המים והקורנפלור
½ כוס מיץ תפוזים סחוט
ההכנה
  1. לרסס ווק במעט ספרי שמן
  2. לחמם ולהוסיף את חזה העוף לטגן עד שינוי הצבע ללבן
  3. להוציא את חזה העוף
  4. לרסס את המחבת בספרי שמן
  5. להוסיף בצל לכסות ולאדות עד רכות
  6. להוסיף שום וג'ינג'ר לערבב
  7. להוסיף את הירקות ולערבב
  8. לכסות ולבשל כ15 דקות מדי פעם לבחוש
  9. להוסיף את העוף והרוטב
  10.  לערבב היטב  ולבשל עד רכות
    הכי טעים שיש

אותה הגברת בשינוי האדרת 


  • ניתן להוסיף פלפל חריף 
  • ניתן להוסיף פטריות 
  • ניתן להוסיף נודלס בשלב הוספת חזה העוף והרוטב 


אהבתם את הרעיון?

ניסיתם את המתכונים?
הצלחתם (או שלא)?
שדרגתם או גיוונתם?
אשמח לתגובות ורשמים.

מעוניינים להתנסות במתכונים נוספים שלי?
אתם מוזמנים להרשם בקוביה העליונה מימין

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה