10.7.17

דלעת אפויה לייט


משמש כחטיף או כתוספת לארוחה במינמום קלוריות וטעם משובח
רמת קושי:♥♥♥♥ *זמן עבודה:10 דקות *זמן אפיה: 40-60 דקות

מתאשפז בתנור
זהוב ומוכן
דיאטלי
לפירוט ערכים תזונתיים

0 נקודות שומרי משקל 
המצרכים
1.200 קג דלעת פרוסה בעובי של כ1 ס"מ
וינגרט
½ כוס מים
1 כף אבקת מרק
הוינגרט

1 כף אבקת סטיביה/מייפל
1 כפית קינמון
½ כפית מלח
ספריי שמן

ההכנה

  1. לחמם תנור ל200 מעלות
  2. לרפד תבנית בנייר אפיה
  3. לרסס במעט ספריי שמן
  4. לסדר את הדלעת בשכבה אחת על התבנית
  5. לערבב את חומרי הוינגרט 
  6. לפזר בעזרת כף את הוינגרט על הדלעת 
  7. לאפות ב200 מעלות כ 30-50 דקות לפי מידת הצליה האהובה. 
תהנו



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה